Bezig met laden...

  Beste patiënten,
Beste ouders,

Onze praktijk is open en de meeste behandelingen zijn opnieuw mogelijk, weliswaar volgens aangepaste veiligheidsvoorschriften. Onze praktijk is momenteel dusdanig aangepast dat alle noodzakelijke extra veiligheids- en hygiënemaatregelen zijn getroffen om jou als patiënt veilig te kunnen behandelen. Voorlopig volgen we een beleid waarbij we enkel patiënten toelaten waarvan we met redelijke zekerheid kunnen zeggen dat ze gezond zijn. 

We vragen om je afspraak te annuleren in geval van koorts (lichaamstemperatuur hoger dan 37,3°C). Indien je een risicopatiënt bent (bijvoorbeeld bij diabetes, hartaandoening, immuunziekte, 65+...) raden we je ook aan om de afspraak nog even uit te stellen.

We vragen je om je geplande afspraak met 14 dagen uit te stellen indien je in de 14 dagen voorafgaand aan je afspraak last hebt gehad van koorts, hoesten, ademhalingsproblemen, geurverlies en/of smaakverlies. Indien je in de 14 dagen voorafgaand aan de afspraak in contact bent geweest met bevestigde Covid-19 patiënten of in nauw contact bent geweest met personen met symptomen van koorts, hoesten of ademhalingsproblemen dan vragen we je ook om je afspraak 14 dagen uit te stellen. Ten laatste vragen we je om je afspraak 14 dagen uit te stellen indien u op reis bent geweest in een rode zone.

We vragen daarnaast om een aantal richtlijnen te volgen tijdens het bezoek aan onze praktijk. Deze kan je hier bekijken.

We danken u nogmaals voor uw begrip en we hopen u snel terug te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groeten,

Het team van Orthopolis