Bezig met laden...

Beste patiënten,
Beste ouders,

In navolging van de ontwikkeling van het nieuwe coronavirus (SARS-CoV-2) dat de ziekte COVID-19 veroorzaakt zien wij ons genoodzaakt om strenge maatregelen te hanteren binnen onze tandartspraktijk. De richtlijnen voor tandartspraktijken werden op zondag 15/03/2020 voor het eerst aangescherpt. We mogen onze praktijk enkel nog openstellen voor minimale dienstverlening. Dat wil zeggen dat we enkel urgenties en dringende lopende behandelingen zullen uitvoeren en dat er in de praktijk slechts een minimale bezetting zal zijn.

 

Alle afspraken van 16 maart tem 19 april worden voorlopig geannuleerd. Indien u in deze periode een afspraak heeft dan zal u sowieso telefonisch gecontacteerd worden om dit toe te lichten. Onze medewerkers zullen de komende dagen honderden afspraken moeten verzetten/annuleren, dus gelieve even geduld te oefenen totdat we u contacteren. Indien we oordelen dat uw geplande behandeling toch dient plaats te vinden, zullen we hiervoor een afspraakmoment met u vastleggen. Wanneer de behandeling niet urgent is, dan zal het niet steeds mogelijk zijn om een nieuw afspraakmoment vast te leggen aangezien we zelf ook niet weten hoelang deze situatie zal aanslepen.

 

Omwille van de vele uitgaande oproepen en de minimale bezetting zijn we telefonisch tijdelijk enkel bereikbaar tussen 16u00 en 18u00. We zijn wel altijd bereikbaar via e-mail en via de contactmodule op de website. U kan de situatie in onze praktijk opvolgen via onze website en via Facebook .


We danken u alvast voor uw begrip tijdens deze uitzonderlijke situatie.

 

Met vriendelijke groeten,

Het team van Orthopolis