Bezig met laden...

We hebben bij Orthopolis een nieuwe scanner aangekocht. Niet zomaar een scanner… we kozen voor een iTero Element 5D scanner! Dit is de innovatieve broer van de iTero element 2 scanner die we reeds in huis hadden.

Voorafgaand aan de start van een orthodontische behandeling werd vroeger een gebitsmodel van gips gemaakt. Dit gebitsmodel werd verkregen door een afdruk te maken van de tanden met een afdrukpasta in de mond. Veel patiënten zullen beamen dat dit geen leuke ervaring was. Een optische scan van de mond vervangt die afdruk en bezorgt ons een digitaal gebitsmodel.

Alt

Met de iTero Element 5D verloopt het scannen sneller en het resultaat is een meer gedetailleerde scan dan ooit tervoren, dit dankzij de geïntegreerde intra-orale 3D-camera en de geavanceerde NIRI-technologie (Near InfraRed Imaging). Dit betekent tijdwinst voor u, meer comfort en betere resultaten!

De verhoogde precisie van de optische scan is niet enkel een meerwaarde voor de diagnostiek en de behandelingsplanning, maar is ook ideaal bij het gebruik van apparatuur die via 3D-printing wordt bekomen, denk maar aan de apparatuur van Invisalign.