Bezig met laden...
Alt

Simon Poelmans

Simon Poelmans behaalde zijn diploma van tandarts in 2011 aan de Katholieke Universiteit Leuven met grote onderscheiding. Vervolgens volgde hij het 4-jarige specialisatieprogramma voor orthodontie aan dezelfde universiteit. In 2015 studeerde hij af als orthodontist eveneens met grote onderscheiding.

Nadien ging hij aan de slag als instructor op de afdeling orthodontie van het UZ Leuven en begon hij te werken in 2 groepspraktijken voor orthodontie in Hasselt en Tessenderlo. Simon is bovendien erkend Invisalign provider en stagemeester voor orthodontisten in opleiding.

In 2017 startte hij zijn eigen praktijk Orthopolis te Beringen.

Alt

Medhat Aly

Medhat Aly behaalde zijn diploma van tandarts aan de Universiteit van Caïro in Egypte in 1996. Later volgde hij aan de KU Leuven het 4-jarige specialisatieprogramma voor orthodontie en behaalde hij in 2006 naast het diploma van orthodontist eveneens een doctoraat in de medische wetenschappen.

Nadien was hij eveneens werkzaam als instructor op de afdeling orthodontie van het UZ Leuven en ging hij aan de slag in 2 praktijken in Tessenderlo, Leuven en Haacht.. Medhat is ook erkend Invisalign provider.

In 2017 kwam hij het team van Orthopolis versterken.

Alt

Feline Smeyers

Feline Smeyers behaalde haar diploma van tandarts aan de Katholieke Universiteit Leuven in 2018. Vervolgens volgde zij aan dezelfde universiteit het 4-jarige specialisatieprogramma voor orthodontie.

In 2022 studeerde ze af als orthodontist en kwam ze het team van Orthopolis versterken.