Bezig met laden...
Alt

Simon Poelmans

Simon Poelmans behaalde zijn diploma van tandarts in 2011 aan de Katholieke Universiteit Leuven met grote onderscheiding. Vervolgens volgde hij het 4-jarige specialisatieprogramma voor orthodontie aan dezelfde universiteit. In 2015 studeerde hij af als orthodontist eveneens met grote onderscheiding.

Nadien ging hij aan de slag als instructor op de afdeling orthodontie van het UZ Leuven en begon hij te werken in 2 groepspraktijken voor orthodontie in Hasselt en Tessenderlo. Simon is bovendien erkend Invisalign provider en stagemeester voor orthodontisten in opleiding.

In 2017 startte hij zijn eigen praktijk Orthopolis te Beringen.

Alt

Medhat Aly

Medhat Aly behaalde zijn diploma van tandarts aan de Universiteit van Caïro in Egypte in 1996. Later volgde hij aan de KU Leuven het 4-jarige specialisatieprogramma voor orthodontie en behaalde hij in 2006 naast het diploma van orthodontist eveneens een doctoraat in de medische wetenschappen.

Nadien was hij eveneens werkzaam als instructor op de afdeling orthodontie van het UZ Leuven en ging hij aan de slag in 2 praktijken in Tessenderlo, Leuven en Haacht.. Medhat is ook erkend Invisalign provider.

In 2017 kwam hij het team van Orthopolis versterken.

Alt

Katrien Jaeken

Katrien Jaeken behaalde haar diploma van tandarts aan de Katholieke Universiteit Leuven in 2014. Vervolgens volgde zij aan dezelfde universiteit het 4-jarige specialisatie-programma voor orthodontie. In 2018 studeerde zij af als orthodontist.

In 2018 ging ze aan de slag in haar eigen praktijk in Tongeren en vervoegde ze het team van Orthopolis. Momenteel aanvaardt Katrien geen nieuwe patiënten meer. Ze bouwt haar activiteiten in onze praktijk langzaam af om vervolgens voltijds aan de slag te gaan in haar eigen praktijk in Tongeren.