Bezig met laden...

 

Beste,

U kan zich aanmelden voor de wachtlijst van onze praktijk door het invullen van een vragenlijst. De link naar de vragenlijst vindt u onderaan deze pagina.

Gelieve rekening te houden met de volgende aandachtspunten:

  • De gemiddelde wachttijd is momenteel 12 maanden. Houd er rekening mee dat dit een momentopname is en dat de uiteindelijke wachttijd korter of langer kan zijn.
  • Gelieve u enkel aan te melden voor de wachtlijst indien uw tandarts op korte termijn een noodzaak ziet voor een orthodontische behandeling. Gelieve u dus niet nu reeds aan te melden voor een behandeling die pas over 2 jaar of later moet starten.
  • We raden u aan om een orthodontiepraktijk te kiezen dicht in de buurt van de woonplaats en/of de schoolomgeving van de patiënt. Onze praktijk is ideaal voor patiënten uit Beringen en de aangrenzende gemeenten (Lummen, Heusden-Zolder, Tessenderlo, Ham, Leopoldsburg, Hechtel-Eksel, Houthalen-Helchteren). Patiënten die buiten deze regio wonen hebben normaliter een orthodontist die dichter in de buurt zit en omwille van praktische redenen (frequent tijdverlies owv verplaatsing, frequent schoolverlet...) raden we u ten zeerste aan om in uw eigen buurt een orthodontist te zoeken. U kan een orthodontist zoeken via www.bbno.be/vind-een-orthodontist/

Vragenlijst voor patiënten jonger dan 18 jaar: https://forms.office.com/r/v9XC5YEQjr

Vragenlijst voor patiënten vanaf 18 jaar: https://forms.office.com/r/7CPsUaad2R

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Stuur dan even een bericht naar info@orthopolis.be

Alt