Bezig met laden...

Overweeg je een behandeling voor het rechtzetten van je tanden met Invisalign? Dan ben je graag in goede handen, toch? Wees gerust, bij Orthopolis is dat het geval!

We zijn trots dat we de titel van Diamond Invisalign Provider hebben ontvangen, op dit ogenblik als enige praktijk in Limburg! Maar wat betekent dat voor jou, die titel?

Niet zomaar elke orthodontist krijgt deze erkenning van Invisalign. Enkel praktijken met een ruime ervaring en brede kennis wat betreft het uitvoeren van Invisalign behandelingen komen hiervoor in aanmerking. Er zijn een aantal onderscheidingen naargelang het ervaringsniveau van de orthodontist: er is de Silver status, de Gold status, de Platinum status, de Platinum Elite status en als laatste is er de Diamond status. De Diamond status is de hoogste onderscheiding die Invisalign toekent.

Alt

De Diamond status is dus een keurmerk en geeft aan dat je behandelaar over heel wat expertise beschikt en de nodige opleidingen heeft gevolgd om jouw behandeling tot een goed einde te brengen. Je kan er dus op vertrouwen dat je in goede handen bent bij Orthopolis voor jouw nieuwe lach!

Wil je meer weten over Invisalign of over de Diamond status? Kijk dan eens op www.invisalign.be